Serviceportalen

Bokningen är i nuläget preliminär. Vi kommer att kontakta er inom kort för att fastställa det slutgiltiga datumet och tiden. Fyll i uppgifterna nedan och fortsätt till nästa.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Fordonuppgifter - Step 1 of 3
I denna ruta väljer den service som bilens instrumentpanel visar eller enligt biltillverkarens rekommendationer.

''

Vad vi tror på

Med trygghet som grund, kvalitet som
riktmärke och kunskap som verktyg,
strävar vi efter hållbarhet med
fokus på kunden

historia

Vilka vi är

Serviceportalen AB är ett modernt och märkesoberoende bilverkstad beläget i Gävleborg. Vår slimmade organisation tillåter oss att erbjuda stor flexibilitet till dig som kund. Vi består av yrkesverksamma med flera års erfarenhet inom branschen. Även om vår huvudsakliga specialitet ligger hos Volvo-fordon, välkomnar vi alla standardbilmärken på marknaden.

Vårt främsta mål är att positionera Serviceportalen AB som en av de mest erkända bilverkstäderna i Gävleborg-regionen, framstående för kvalitet, snabbhet och effektivitet i våra tjänster. Vi strävar efter att vara ledande inom reparation och både korrigerande och förebyggande underhåll.

Våra fordonstekniker symboliserar Kvalitet, Trygghet och Kunskap. På Serviceportalen strävar vi efter att ha den bästa underhållspersonalen, utrustade med den mest uppdaterade diagnostiska tekniken. Vi erbjuder väldokumenterade tjänster till konkurrenskraftiga priser och med tillförlitliga garantier.

moraliska koder

Värderingar

Våra kärnvärden och värderingar är byggda på Hållbarhet, Trygghet, Kundfokus, Kvalitet och Kunskap. Dessa principer styr vår verksamhet och engagemang i att leverera det bästa för våra kunder och samhället. Vi strävar efter att vara en pålitlig och ansvarsfull partner med fokus på hållbara lösningar och högsta kvalitet i allt vi gör. Vår passion för kundnöjdhet och ständig förbättring driver oss att leverera produkter och tjänster som överträffar förväntningarna. Tillsammans formar dessa värden grunden för vår framgångsrika och hållbara företagskultur.

HÅLLBARHET

Trygghet

Kundfokus

Kunskap

Kvalitet